Vreven voorspelt lastig seizoen: Ze zullen ons niet meer onderschatten

Vreven voorspelt lastig seizoen: "Ze zullen ons niet meer onderschatten"

24-06-2016 13:01

Waasland-Beveren heeft zich vorig seizoen relatief eenvoudig kunnen redden, coach Stijn Vreven kreeg veel respect door die prestatie. Voor het nieuwe seizoen gaf hij een traditionele persconferentie, waar ook de burgemeester van Beveren zijn entree maakte.

Vreven weet dat dit het seizoen van de bevestiging is voor hem, het wordt moeilijker dan vorig seizoen om de tegenstander te verrassen. "We zijn tegen de voorspellingen ingegaan en de spelers hebben me op die manier toegelaten een goede eerste indruk te geven in Eerste Klasse. Komend seizoen wordt het moeilijker, want men zal ons niet meer onderschatten. Het enthousiasme en het geloof in eigen kunnen is echter ook groot, dus we kunnen zeker beter doen. We moeten misschien alleen nog wat zakelijker en volwassener leren spelen", staat te lezen bij Belga.

Burgemeester Marc Van de Vijver ziet de club uitgroeien tot een vaste waarde in de hoogste afdeling. "Vooral financieel is er een enorme weg afgelegd de voorbije jaren. Hier is een stabiele eersteklasser ontstaan waar ze aan de overkant van de Schelde behoorlijk jaloers op zijn."