Brugse uitblinker lonkt naar transfer: De onderhandelingen zijn bezig

Brugse uitblinker lonkt naar transfer: "De onderhandelingen zijn bezig"

19-06-2016 21:00

Kan Club Brugge het ook zonder de goals van Abdoulay Diaby? Daar komen we misschien snel achter, want de Malinees staat nu echt op het randje van een vertrek. Zijn manager bevestigt dat in de Spaanse pers.

De belangen van Diaby worden behartigt door manager Luca Vittorini, en die windt er geen doekjes om in een interview met Estadio Deportivo. "Betis is één van de clubs die hem wil. Galatasaray en een paar anderen hebben ook geïnformeerd. Betis is nu aan het praten, de onderhandelingen zijn bezig."

Diaby speelt nog maar één jaar bij Club Brugge, de snelle spits heeft nog heel wat progressiemarge. Toch denkt Vittorini dat hij nu klaar is voor een zomertransfer. "Hij heeft een heel goed seizoen gespeeld, we kijken wat het beste is voor de speler. Het is een heel belangrijk jaar voor hem geweest, hij wil nu progressie blijven maken", besluit Vittorini. Diaby lijkt zo op weg naar de uitgang, tenzij Club voet bij stuk houdt. Diaby heeft bij Club namelijk nog een contract tot de zomer van 2018.