Standard verwelkomt oude bekende op eerste training van nieuwe seizoen

Standard verwelkomt oude bekende op eerste training van nieuwe seizoen

15-06-2016 18:43

Standard hield vandaag haar eerste training met het oog op het komende seizoen. Opvallend gezicht op de oefenstonde was Alpaslan Öztürk. De Turks-Belgische middenvelder speelde de voorbije seizoenen in Turkije, maar tekende nu dus opnieuw present bij de club waar hij onder contract staat.

Standard versterkte zich eerder in deze mercato al met Jean-François Gillet en Ibrahima Cissé (beide overgekomen van KV Mechelen) en Öztürk zou zomaar eens de derde nieuwe naam op de spelerslijst van de Rouches kunnen worden. 

De middenvelder ging in de zomer van 2013 van Beerschot naar Standard, nadat hij indruk had gemaakt op het Kiel. Op Sclessin kwam Öztürk in een half jaar tot elf optredens, maar in de winterstop vertrok hij op uitleenbasis naar het Turkse Kasimpasa. Ook de voorbije twee seizoenen was hij actief in het land waar zijn roots liggen.

Yannick Ferrera gaf eerder al zijn verlanglijstje voor de transferperiode door, en daarop prijkten onder meer twee centrale middenvelders. Bovendien hoopte de coach van Standard wat extra Belgen aan zijn kern toe te voegen. Öztürk past alvast perfect binnen dat plaatje.

 

Home.

Een foto die is geplaatst door Alpaslan Öztürk (@alpaslanozturk6) op