'Nog geen transfer voor overbodige pion, Club Brugge vraagt hoofdprijs'

'Nog geen transfer voor overbodige pion, Club Brugge vraagt hoofdprijs'

07-06-2016 22:41

De transfer van Nicolas Castillo naar Mexico lijkt dan toch niet in kannen en kruiken. Eerder in de week werd al gemeld dat er een akkoord zou zijn tussen Club Brugge en Cruz Azul. Berichten uit Chili spreken dat tegen.

Castillo mag Club Brugge na een mislukt avontuur verlaten. Een pak clubs, waaronder Cruz Azul en Catolica, willen de aanvaller graag overnemen. Volgens eerdere berichten was er al een akkoord tussen Cruz Azul en Club Brugge. Maar volgens het Chileense CDF is men nog ver verwijderd van een akkoord.

Cruz Azul zou bereid zijn om 2,6 miljoen euro te betalen voor Castillo. Daar gaan ze bij Club nog niet mee akkoord. Blauw-Zwart zou de aankoopprijs graag recupereren (zo'n 3,5 miljoen euro). Het is nog maar de vraag of Club Brugge er ook in slaagt om dat bedrag te ontvangen.

Een akkoord wordt nog niet meteen verwacht. Castillo is momenteel met Chili op de Copa America. Hijzelf zou graag het liefst in Chili blijven voetballen. Na het Amerikaanse toernooi lijkt de aanvaller zijn keuze te gaan maken. Maar eerst moeten de clubs een akkoord vinden.