Club Brugge reageert na uitlatingen van Bolat: Dat zegt genoeg

Club Brugge reageert na uitlatingen van Bolat: "Dat zegt genoeg"

07-06-2016 13:09

Het avontuur van Sinan Bolat bij Club Brugge is geen succes gebleken. De Turkse doelman kon nooit een basisplaats afdwingen. Hij keert terug naar Porto, maar haalde toch nog even uit naar Blauw-Zwart. Club Brugge reageert op de hele zaak.

"Sinan geeft zelf ook aan dat hij zijn taak niet ingevuld kreeg zoals hij en Club het verwacht hadden. Als zoiets gebeurt, gaat dat vaak gepaard met ontgoocheling en frustratie", reageert de clubleiding bij Het Laatste Nieuws.

"Daar hebben we begrip voor. Uiteraard hadden wij het graag anders gezien, Sinan werd tenslotte als vervanger van Mat Ryan gehaald, als titularis. Met Nieuwjaar hebben we aangegeven dat hij mocht uitkijken naar een andere ploeg en dat we bereid waren om een deel van zijn contract uit te betalen. Maar hij heeft zélf beslist om te blijven, waarop wij alle financiële verplichtingen zijn nagekomen."

"Op het einde van het seizoen heeft Vincent Mannaert hem nog gecontacteerd voor een persoonlijk gesprek, maar hij stond daar niet voor open. Terwijl zijn broer (ook  makelaar, nvdr) wel een bericht stuurde met felicitaties voor de titel en de boodschap dat ze het zelf ook liever anders hadden gezien en dat ze Club nog veel succes toewensten. Dat zegt genoeg."