Engels: Uren aan een stuk acties van Okaka bekeken

Engels: "Uren aan een stuk acties van Okaka bekeken"

11-05-2016 15:51

Björn Engels zal zondag in de titelmatch tegen Anderlecht een sleutelrol spelen voor Club Brugge. De jonge centrale verdediger moet Stefano Okaka uit de match proberen te houden. In de heenmatch op Anderlecht keek Engels geblesseerd vanuit de tribune toe hoe de Italiaanse aanvaller de beste man op het veld was. Maar Engels heeft een plan klaar.

In een interview met Humo vertelt hij dat Okaka hem niet zal kunnen verrassen.  "Ik heb de wedstrijden van onze tegenstanders in de Play-Offs bekeken, om te weten aan wat ik me kan verwachten. Daar pik ik echt dingen van op: ik herkén die fases tijdens de wedstrijd. We spelen zondag tegen Anderlecht. Ik heb uren aan een stuk acties van Okaka bekeken, en sindsdien weet ik perfect wat hij gaat doen als er een voorzet van de linkerflank komt."

Zondag weten we of die ijver zal volstaan. Als Club Brugge de wedstrijd tegen Anderlecht winnend afsluit, is het kampioen. Over de titelstrijd zegt Engels nog dit: "Voor mij zou het de grootste ontgoocheling uit mijn carrière zijn als we de titel nog laten liggen. We staan er goed voor en we hebben het nog altijd in eigen handen. We moeten gewoon drie wedstrijden niet teveel rekenen en volle gas geven."