Sporting Charleroi hakt knoop door over toekomst van Geraerts

Sporting Charleroi hakt knoop door over toekomst van Geraerts

09-05-2016 10:36

Bij Sporting Charleroi is Karel Geraerts helemaal uit beeld verdwenen, de Limburger kampt met een hardnekkige teenblessure. Het contract van de middenvelder loopt deze zomer af, maar Mehdi Bayat is duidelijk: hij wil dat de ervaren rot verlengt.

Geraerts is er ondertussen toch al 34, maar dat deert Bayat helemaal niet. "Karel is zo belangrijk binnen de groep, dat hij zelfs zonder te spelen en meerwaarde betekent. Wat mij betreft mag hij nog tien jaar blijven. Als hij daar zin in heeft, want Karel woont nog altijd in Brugge en hij rijdt veel over en weer naar Charleroi. Als hem dat niet teveel wordt, gaan we door", maakt hij duidelijk in een interview aan Het Laatste Nieuws.

Geraerts heeft onder meer Standard en Club Brugge op zijn palmares staan, bovendien heeft hij ook nog 20 caps voor de Rode Duivels. De laatste jaren staat hij echter minder in de spotlights. Oud-Heverlee Leuven liet zijn contract gewoon aflopen, maar bij Charleroi heeft hij toch weer een club gevonden die hem naar waarde schat.