Keert tegenvallende Falcao terug naar zijn ex-ploeg?

Keert tegenvallende Falcao terug naar zijn ex-ploeg?

29-04-2016 11:59

Voordat Radamel Falcao in Europa doorbrak als de superspits van FC Porto en Atlético Madrid, maakte hij tussen 2005 en 2009 de ene na de andere treffer voor River Plate. Mogelijk keert de aanvaller spoedig terug bij de Argentijnse topclub.

Voorzitter Rodolfo D'Onofrio mikt op een terugkeer van de aan Chelsea verhuurde aanvaller, die momenteel onder contract staat bij AS Monaco. De beleidsbepaler laat weten dat Falcao altijd welkom is. "Voor hem staat de deur altijd open. Daarnaast, zes maanden geleden hebben we de gesprekken met hem al gestart." 

D'Onofrio denkt niet dat het onmogelijk is om de peperdure spits terug te halen naar Argentinië. "Zo denk ik niet. Ik denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Men zij ook dat het onmogelijk zou zijn om Fernando Cavenaghi en Andres D'Alessandro terug te halen, maar beide spelers zijn teruggekomen", somt hij enkele van zijn sterspelers op.

"We zullen zien wat Falcao wil", vervolgt D'Onofrio. "Als hij inderdaad openstaat voor een terugkeer naar River Plate, dan zullen we er alles aan doen om hem daadwerkelijk te contracteren." Falcao ligt in Monaco nog tot de zomer van 2018 onder contract.