OFFICIEEL: Lokeren laat overbodige middenvelder gratis vertrekken

OFFICIEEL: Lokeren laat overbodige middenvelder gratis vertrekken

07-04-2016 13:04

Sporting Lokeren gaat niet meer verder met de 20-jarige middenvelder Tars Notteboom. De jongeling kon zich nooit doorzetten in Eerste Klasse, maar gaat het nu lager proberen.

Notteboom heeft nooit een minuut mogen spelen voor Lokeren. Hij zat wel drie keer op de reservenbank, maar zelfs dat is al geleden van oktober 2015. Logisch dus dat Lokeren het contract van deze speler niet meer wilde verlengen. Gelukkig kwam er snel een oplossing voor Notteboom.

Notteboom zal vanaf volgend seizoen bij de amateurs spelen, meerbepaald bij derdeklasser Gent-Zeehaven. De club is fier op zijn nieuwe aankoop en heeft de overeenkomst meteen via Twitter bekendgemaakt. Notteboom heeft eerder al gespeeld voor Gent-Zeehaven, maar in 2005 vertrok hij er voor een avontuur bij Waasland-Beveren. Nu keert hij dus terug naar het oude nest. 

Notteboom was ooit zelfs jeugdinternational voor ons land, hij speelde voor de U16 en de U17. De laatste jaren stagneert hij een beetje, maar hopelijk kan hij bij Gent-Zeehaven terug zijn talent laten zien.