Overleden D'Onofrio krijgt lof van collega: Coach met de grootste smile

Overleden D'Onofrio krijgt lof van collega: "Coach met de grootste smile"

13-02-2016 17:18

Vrijdagavond moesten we spijtig nieuws melden: Dominique D'Onofrio is niet meer. De reacties op zijn dood stromen binnen, en ook Hein Vanhaezebrouck wilde graag iets kwijt over zijn geliefde collega. 

Op de persconferentie na de match van vrijdagavond wilde de coach toch even over D'Onofrio praten, voor wie hij kennelijk heel veel respect had. "Ik wil eerst en vooral mijn medeleven betuigen aan zijn familie. Dat wil ik ook doen voor alle vrienden, en voor alle supporters van Standard. Ik was geschokt toen ik het hoorde, hij was de coach met de grootste smile van allemaal. Hij lachte altijd, ik heb hem onlangs nog ontmoet. Hij was een apart figuur, en we gaan hem allemaal missen", aldus Vanhaezebrouck op Sporza.

Ook verschillende voetballers die met D'Onofrio in contact zijn gekomen hebben via Twitter al hun medeleven betuigd, onder meer Steven Defour en Michy Batshuayi. De ex-trainer van Standard overleed vrijdag totaal onverwacht aan een hartstilstand, dat nieuws raakte tijdens de match bekend: hij was amper 62.