Origi neemt Benteke in bescherming: In het verleden getoond dat hij kan scoren

Origi neemt Benteke in bescherming: "In het verleden getoond dat hij kan scoren"

13-02-2016 10:50

Christian Benteke vertoeft momenteel niet in zijn beste periode bij Liverpool. De Rode Duivel kreeg in de replay van de FA Cup een dot van een kans tegen West Ham, maar Benteke miste. Daardoor kreeg Liverpool nog het deksel op de neus en werd het uitgeschakeld. Maar Benteke geniet wel de steun van zijn maatje Divock Origi. 

"Christian is een goede vriend van me en we steunen elkaar", klinkt het bij Origi in Liverpool ECHO. "Het overkomt iedereen wel eens dat er kansen gemist worden. Maar het belangrijkste is dat we beseffen dat Christian een zeer goede speler is. Hij heeft in het verleden getoond dat hij goals kan maken. Dit is gewoon een moeilijke periode waar hij door moet", aldus zijn collega-aanvaller.

"Maar hij blijft positief en elke minuut van de wedstrijd vecht hij. Het is gewoon heel belangrijk als aanvaller om met vertrouwen te spelen. We moeten gewoon verder ons best doen en zo elkaar helpen om ons beste niveau te bereiken", vervolgt Origi. "Ook al heeft hij een andere speelstijl dan mij, we zullen elkaar helpen waar we kunnen."