Benteke heeft toch nog fans: De laatste wedstrijden was hij indrukwekkend

Benteke heeft toch nog fans: "De laatste wedstrijden was hij indrukwekkend"

10-02-2016 18:45

Christian Benteke ligt onder vuur in Engeland. De aanvaller van Liverpool wacht al een tijdje op zijn beste vorm en komt amper aan scoren toe. Ook in het bekerduel tegen West Ham liet de Rode Duivel een opgelegde kans liggen. Voormalig Engels international David James neemt het op voor Benteke.

"Ik was de laatste wedstrijden onder de indruk van hem. Zijn voetenwerk tegen West Ham was echt uitzonderlijk goed. Dat is niet iets wat je meteen met Benteke zou associëren, aangezien hij vooral goed is in de lucht", stelt James in het programma Alan Brazil Sports Breakfast.

Ook Simon Mignolet kan op de waardering van de ex-doelman van Engeland rekenen. "Ik vind Mignolet, ondanks het feit dat hij al drie jaar bij Liverpool zit, nog steeds een ruwe diamant. Volgens mij zit er nog heel veel in die jongen, en ik denk dat Jürgen Klopp dat ook vindt. Tenslotte heeft hij de beslissing gemaakt Mignolet een nieuw vijfjarig contract te geven. Als Klopp Mignolet niet goed vond, zou hij dat toch niet gedaan hebben?"