Real-legende ziet Zidane prijzen pakken: Hij is in staat spelers beter te maken

Real-legende ziet Zidane prijzen pakken: "Hij is in staat spelers beter te maken"

10-02-2016 16:45

Zinedine Zidane werd begin dit jaar voor de leeuwen gegooid. De Fransman kreeg de verantwoordelijkheid over Real Madrid na het ontslag van Rafael Benitez. Oud-ploeggenoot Raúl denkt dat Zidane de juiste man is voor De Koninklijke, maar predikt geduld.

"Ik denk dat alles wat Zidane wil overbrengen goed kan overkomen op zijn spelers, omdat hij zelf een wereldspeler was", zegt de oud-spits in gesprek met beIN Sports. "Hij is één van de beste spelers ooit, omdat hij veel won maar ook door de manier waarop hij voetbalde. Hij is in staat om spelers beter te maken, zeker als je kijkt wat voor een groep hij heeft."

"Hij weet wat mensen willen", gaat Raúl verder. "Waarom zou je niet dromen van een prijs aan het einde van het seizoen? En zelfs als dat niet lukt, moet hij de tijd krijgen om volgend jaar de vruchten te plukken van zijn werk van dit seizoen."

Real Madrid staat momenteel op een derde plaats, met vier punten achterstand op koploper FC Barcelona. Ook in de Champions League komt de Spaanse grootmacht nog in actie, in de achtste finale wacht AS Roma.