Tabloid: 'Koeman kan Wenger opvolgen als Arsenal eindelijk landstitel wint'

Tabloid: 'Koeman kan Wenger opvolgen als Arsenal eindelijk landstitel wint'

08-02-2016 13:52

Ronald Koeman staat er goed op in Engeland. Na Chelsea wordt de manager van Southampton ook gelinkt aan Arsenal, waar hij Arsène Wenger zou kunnen opvolgen.

De Engelse boulevardkrant The Daily Star meldt dat Koeman in beeld is om Wenger op te volgen, mocht de Fransman het na twintig jaar welletjes vinden in het Emirates Stadium. Het zou ook mogelijk zijn om hem over anderhalf jaar op te volgen. Medio 2017 loopt het Arsenal-contract van Wenger af.

Veel is afhankelijk van de prestaties van Arsenal in de slotfase van het seizoen. Als The Gunners voor het eerst sinds 2004 weer de landstitel pakken in Engeland, doet Wenger waarschijnlijk stapje terug. In dat geval zou Koeman de belangrijkste kandidaat om het roer over te nemen.

Het is afwachten hoe betrouwbaar de berichten uit Engeland zijn, zeker door het feit dat de genoemde tabloid het niet altijd nauw neemt met de waarheid. Vorige week werd Koeman ook al in verband gebracht met een move naar Chelsea. Zijn contract bij Southampton loopt tot de zomer van 2017.