Depoitre heeft zware kritiek op Club Brugge: Dat is heel frustrerend

Depoitre heeft zware kritiek op Club Brugge: "Dat is heel frustrerend"

07-02-2016 22:00

Landskampioen AA Gent zit deze week in de hoek waar de klappen vallen. Binnen vier dagen verloor het twee keer van aartsrivaal Club Brugge, en dat slaat diepe wonden. Bij Laurent Depoitre bijvoorbeeld, al benadrukt die wel dat de prijzen aan de meet worden uitgedeeld.

Gent werd deze week vooral fysiek overbluft door Club Brugge, maar Depoitre vindt dat Club wel erg weinig initiatief heeft genomen. "Club Brugge heeft ons de bal gelaten, ze hebben niet geprobeerd om het spel te maken. Dat is heel ongelukkig voor een ploeg die kampioen wil worden. Ze hebben wel goed gespeeld op de counter, ze hebben twee keer op die manier kunnen winnen. Dat is hun verdienste, maar het is heel frustrerend", aldus Depoitre op RTBF.

Ook de uitbundige viering van Club na de match beviel de spits helemaal niet. "Je zou denken dat ze net wereldkampioen zijn geworden, maar deze wedstrijd was niet beslissend. Er komen nog veel wedstrijden aan", waarschuwt hij Club Brugge nog. Ook Thomas Foket en Hein Vanhaezebrouck hadden deze week al kritiek op de spelwijze van Club, dat kan vonken geven in de Play-Offs.