Anderlecht heeft beet: 'Djuricic stapt vrijdag op het vliegtuig richting België'

Anderlecht heeft beet: 'Djuricic stapt vrijdag op het vliegtuig richting België'

21-01-2016 20:19

De supporters van Anderlecht mogen zich stilaan echt in de handen gaan wrijven. Niets lijkt een overgang van Benfica-speler Filip Djuricic naar het Astridpark nog in de weg te staan. Volgens Record reist Djuricic vrijdag af naar Brussel.

Volgens de Portugese bron is de deal met Anderlecht helemaal rond. Daarom zou de middenvelder/aanvaller vrijdag afreizen naar ons land om de laatste details in orde te maken. Waarschijnlijk moet de Serviër nog medische testen afleggen alvorens hij zijn handtekening kan zetten onder een tijdelijk contract.

Anderlecht gaat de speler immers huren tot op het einde van het seizoen. Volgens Servische bronnen wist paars-wit ook een aankoopoptie te bedingen bij Benfica. 

De 23-jarige Djuricic komt uit de jeugdopleiding van Rode Ster Belgrado. In 2009 kwam hij bij Heerenveen terecht. In Nederland maakte hij veel indruk. Heel wat Europese (top)clubs zaten destijds achter hem aan. Uiteindelijk koos Djuricic voor een avontuur bij Benfica. Daar slaagde hij niet. Het voorbije seizoen werd hij verhuurd aan het Duitse Mainz 05 en het Engelse Southampton.