OFFICIEEL: Sint-Truiden mag Braziliaans toptalent verwelkomen

OFFICIEEL: Sint-Truiden mag Braziliaans toptalent verwelkomen

18-01-2016 19:10

Ze hebben er bij Sint-Truiden lang op moeten wachten, maar nu hebben ook de Kanaries hun stunttransfer beet. Allan Rodrigues de Souza, een Braziliaans toptalent, komt over van Liverpool. Dat meldt STVV op haar officiële clubwebsite.

Liverpool ging Allan Rodrigues de Souza deze zomer nog halen bij Internacional, maar zoals dat zo vaak gaat bij topclubs zijn de plaatsjes duur in de A-kern. Jonge talenten worden maar al te vaak meteen na aankomst doorverwezen om nog wat te rijpen. Zo ook bij Allan. Na een uitleenbeurt aan het Finse Seinäjoen, stationneert Liverpool de linksvoetige middenvelder voor anderhalf jaar bij STVV.

Nadat STVV eerder al het vertrouwen won van Chelsea, slagen de Limburgers er nu in een samenwerkingsrelatie met Liverpool aan te gaan. Een zaak waar ze erg trots op zijn bij Sint-Truiden. De Kanaries doen er nu alles aan om hun nieuwe goudhaantje zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen. Als dat maar goed komt, want in Engeland kende de Braziliaan erg veel problemen met zijn werkvergunning.

Bekijk het: Transferoverzicht Jupiler Pro League: Winter 2015-2016