Hasi heeft alvast één opmerkelijke keuze in petto voor match tegen Kortrijk

Hasi heeft alvast één opmerkelijke keuze in petto voor match tegen Kortrijk

01-12-2015 18:46

Anderlecht moet woensdagavond op bezoek bij KV Kortrijk in de Beker van België. Coach Besnik Hasi kampt met wat twijfelgevallen voor de belangrijke partij, maar heeft alvast één knoop doorgehakt. De jonge Davy Roef zal woensdag in doel staan bij Anderlecht.

Besnik Hasi gaat dus in de bekerwedstrijden de voorkeur geven aan de jonge Davy Roef én niet aan absolute nummer één Silvio Proto. Roef maakte vorig jaar zijn debuut bij de hoofdmacht van Anderlecht en keepte onder meer uitstekende wedstrijden tegen Club Brugge in de competitie en tegen Galatasaray in de Champions League. 

Maar de oefenmeester van Paars-Wit kampt met blessurezorgen. Leander Dendoncker en Kara Mbodji moesten in de partij tegen Oud-Heverlee Leuven vroegtijdig naar de kant en zijn onzeker voor het duel met Kortrijk. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Dendoncker kampt met een lichte knieblessure, maar zou waarschijnlijk tijdig fit geraken. De situatie van Kara Mbodji en Franck Acheampong ziet er minder rooskleurig uit. Beide spelers lijken het bekertreffen met Kortrijk mogelijk niet te halen.