Michy Batshuayi maakt kans op droomtransfer naar legendarische club

Michy Batshuayi maakt kans op droomtransfer naar legendarische club

01-12-2015 17:01

Michy Batshuayi is de man naar wie Olympique Marseille kijkt voor de doelpunten. Ook afgelopen weekend trof hij raak in het 3-3 gelijkspel tegen AS Monaco. Tien treffers staan intusssen op het conto van de Belgische spits, die ook meer en meer in de achting van bondscoach Marc Wilmots aan het stijgen is. Het goede vormpeil van Batshuayi is ook Real Madrid niet ontgaan.

"Ik wil graag bij Marseille blijven", liet Michy Batshuayi nog niet zo lang geleden optekenen. Maar als de Koninklijke aanklopt, ben je toch weg? De Spaanse pers meldt dat Batshuayi op het lijstje van Real Madrid prijkt. Bij de withemden ligt Karim Benzema al even zwaar onder vuur. De Spaanse grootmacht is verwoed op zoek naar een scorende spits.

Die spits denkt Madrid te vinden uit een lijst van negen spelers. Naast de Rode Duivel zijn ook Jamie Vardy (Leicester City), Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Mauro Icardi (Inter Milan), Inaki Williams (Athletic Bilbao), Arkadiusz Milik (Ajax), Manolo Gabbiadini (Napoli) en Breel Embolo (FC Basel) in de running om het legendarische wit van Real aan te trekken. 

Wordt ongetwijfeld vervolgd, zeggen ze dan.