Westerlo baalt na zure nederlaag: Dit is zeer pijnlijk

Westerlo baalt na zure nederlaag: "Dit is zeer pijnlijk"

29-11-2015 22:11

Het ziet er elke week slechter uit voor KVC Westerlo, de ploeg die nu al een tijdje op de sukkel is. Tegen KV Oostende zat er lang een puntje in, maar Joseph Akpala besliste net voor het einde anders over. Thuisspeler Filip Daems reageerde erg ontgoocheld na de partij. 

Daems was op zijn 37ste dan wel alles hebben meegemaakt, toch baalt hij nog na zo'n nederlaag. "De ontgoocheling is groot, wat normaal is. We hebben weinig kansen weggegeven, buiten die laatste vrije trap. Oostende speelde het snel uit en scoorde, wat in onze situatie zeer pijnlijk is. Je moet je tot de laatste minuut concentreren, maar het mocht dus niet zijn", reageert hij op Sporza.

Bob Peeters heeft dus niet meteen voor een ommekeer kunnen zorgen in de Kempen, maar het eerste grote examen voor de nieuwe coach volgt pas volgende week. "We hebben toch vrij goed kunnen omzetten wat de coach gevraagd heeft. Volgende week spelen we op OHL, die match wordt na dit verlies weer wat belangrijker", aldus Daems. De wedstrijd wordt een echte zespuntenmatch, want het lijkt erop dat Westerlo en OHL tegen elkaar gaan moeten strijden voor het behoud.