Club Brugge doet een oproep: Supporters komt niet naar het stadion

Club Brugge doet een oproep: "Supporters komt niet naar het stadion"

25-11-2015 19:11

Donderdag speelt Club Brugge in de Europa League tegen Napoli. In het Jan Breydelstadion mogen er geen supporters aanwezig zijn. Heel wat fans zijn toch van plan om naar het stadion af te zakken, maar Club Brugge vraagt om dit niet te doen.

"Gezien de beslissing van de Stad Brugge om geen fans toe te laten in het stadion, vraagt Club om donderdagavond niet naar Jan Breydel af te zakken. Blauw-Zwart begrijpt en deelt de teleurstelling van de fans, maar wijst erop dat de aanwezigheid van supporters aanleiding kan geven tot extra sportieve en financiële sancties vanuit UEFA", staat er te lezen op de website van Club Brugge."

"Voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Napoli zijn énkel mensen met een operationele of representatieve taak, de delegatie van UEFA en de delegatie van Napoli toegelaten", besluit Club Brugge.

Om de spelers toch te steunen, roept Club Brugge op om zoveel mogelijk attributen naar het FCB-Kaffee te brengen op woensdagavond tussen 18 uur en 20 uur. Er zal een ludieke actie plaatsvinden, genaamd 'Show your colours!'