Club steekt fans hart onder de riem met ludieke actie: Neem al je sjaals mee

Club steekt fans hart onder de riem met ludieke actie: "Neem al je sjaals mee"

25-11-2015 14:37

Burgemeester van Club Brugge Renaat Landuyt heeft beslist dat de match tussen Club Brugge en Napoli van donderdag zonder fans moet doorgaan. De fans met een ticket krijgen hun geld terug, maar Club Brugge lanceerde een ludieke oproep zodat de fans toch een beetje 'betrokken' zijn in de wedstrijd tegen Napoli.

Om de spelers toch te steunen, roept Club Brugge op om zoveel mogelijk attributen naar het FCB-Kaffee te brengen op woensdagavond tussen 18 uur en 20 uur. Er zal een ludieke actie plaatsvinden, genaamd 'Show your colours!'. Alle attributen, zoals sjaals en vlaggen, zullen gedurende de wedstrijd in de Noord-tribune liggen. Zo zullen de fans toch een klein beetje 'aanwezig' zijn tijdens de wedstrijd.

De club zal na de match ervoor zorgen dat alles opnieuw bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt. Michel Preud'homme gaf het op de persconferentie ook al aan: "Het wordt enorm moeilijk zonder ons thuispubliek." Een thuiswedstrijd moet, zeker in het geval van Club Brugge, altijd een thuisvoordeel opleveren, maar dat wordt donderdag moeilijk zonder supporters. Club won dit seizoen reeds al hun thuismatchen in de competitie.