Voormalige Bruggeling keert ooit terug naar België: Dat is zeker

Voormalige Bruggeling keert ooit terug naar België: "Dat is zeker"

25-11-2015 09:45

Nabil Dirar is uitermate gelukkig in Frankrijk. De Marokkaanse Belg is onmisbaar in Monaco en kan er wekelijks rekenen op een plekje in de basis. Toch denkt de flankaanvaller dat hij ooit nog wel eens terug zal keren naar België.

Dirar zette afgelopen zomer zijn handtekening onder een nieuw contract tot 2018. Daarna lijkt hij wel zin te hebben in een terugkeer naar België. "Als ik dan nog in staat ben om te voetballen. Bij Westerlo dan? Of bij Diegem? Of bij Club Brugge", lacht Dirar zich de tanden bloot tegenover Het Nieuwsblad.

"Het is wel zeker dat we terugkeren naar België. Ik blijf een Brusselaar, een ketje, ben hier nooit een Monegask ­geworden. Niks tegen het mooie weer hier, maar het jetsetwereldje in Monaco is toch niets voor mij. We laten dat rustig aan ons voorbijgaan", zegt hij.

De Marokkaan is een andere persoon geworden na zijn vertrek bij Club. "Bij Club was ik de man van de flitsen, hè. Ik geef toe: als ik in mijn eerste jaren als profvoetballer zo hard had gewerkt en die zotte stoten van bij Club achterwege had gelaten, dan had mijn carrière er nog beter uitgezien. Anderzijds: ik heb toch maar mijn droom waargemaakt", besluit hij.