Spits van KV Mechelen: Dat is als voetballer natuurlijk niet evident
Hij maakte indruk bij KV Mechelen

Spits van KV Mechelen: "Dat is als voetballer natuurlijk niet evident"

03-03-2015 17:14

KV Mechelen heeft er met Nicolas Verdier een nieuwe goalgetter bij. De Fransman mocht afgelopen weekend invallen en scoorde twaalf seconden later al een doelpunt. Of Verdier hier nog een lange tijd zal blijven, is echter nog de vraag.

Verdier heeft het enorm naar zijn zin in België, maar toch ontdekte de Fransman ook enkele mindere dingen aan ons land. "België is niet de Azurenkust, maar het klimaat valt geweldig mee en we wonen hier dan ook fantastisch goed. Het enige probleem is dat we geen school vinden voor Mathys. Je moet lang op voorhand inschrijven, maar als voetballer is dat natuurlijk niet evident", klinkt het aan Het Nieuwsblad.

De spits van KV Mechelen zou eventueel kunnen terugkeren naar Frankrijk, maar daar heeft hij niet veel zin in. "Als 28-jarige ben je in Frankrijk oud. Ze zweren er bij jonge voetballers, maximaal 25 jaar en liefst ook producten van een Centre de Formation. Ik ben geen van beide, dus wordt het wel heel moeilijk voor mij om er nog aan de slag te geraken in de hoogste klassen."