Aanwinst tevreden na verdedigend sterke match: Ze vonden geen oplossingen
Onur Kaya denkt wel te kunnen aarden bij Zulte Waregem

Aanwinst tevreden na verdedigend sterke match: "Ze vonden geen oplossingen"

01-02-2015 22:18
1

Onur Kaya was na afloop van Anderlecht - Zulte Waregem een tevreden man. De speler, die recent overkwam van Sporting Lokeren, was ook onder de indruk van het tactisch inzicht van zijn trainer.

"We hebben enkele kansen gecreëerd maar in de laatste twintig minuten hebben we ons teruggetrokken", aldus Kaya bij VOO Foot. "We zijn naar hier gekomen om in balverlies met vijf achter de bal te spelen en we weten dat Anderlecht daar problemen mee heeft. Francky Dury heeft ons voor de wedstrijd twee of drie keer gezegd dat we hen met drie centrale verdedigers en twee vleugelbacks in grote problemen zouden brengen. Ze hebben geen oplossing gevonden."

"Alle krediet dus voor onze coach en de hele ploeg. We hadden een mannetje meer op het middenveld dankzij de opkomende backs. We deden het perfect in de eerste helft, iets minder in de tweede. Het is zeker een verdiend punt. Ik heb in tien dagen bij Zulte Waregem meer gespeeld dan in de laatste drie maanden bij Lokeren. Het doet deugd dat de trainer meteen vertrouwen heeft in mij. Het goede gevoel komt meer en meer terug, en ik hoop dat het nog beter wordt."