Brugse doelmannen maakten het werk voor Preud'homme even moeilijk
MPH heeft vertrouwen in Kujovic

Brugse doelmannen maakten het werk voor Preud'homme even moeilijk

25-01-2015 09:09

Club Brugge moet het de hele maand januari zonder eerste doelman Mathew Ryan doen. Michel Preud'homme gaf de voorkeur aan Vladan Kujovic boven de Griek Sokratis Dioudis, maar vond het geen makkelijke keuze.

"Vladan heeft getoond weer op niveau te zijn en was al belangrijk voor ons in de 2 voorbije wedstrijden", vertelt de trainer van Club Brugge op de website van zijn club.

"Hoewel Sokratis teleurgesteld was niet te spelen, steunt hij zijn ploegmaat volledig. Maty doet het zeer goed met Australië, we hopen hier allemaal dat hij terug keert met een trofee en een morele boost."

De Bruggelingen moeten het ook doen zonder Victor Vazquez, die nog steeds herstellende is van zijn blessure. "We evalueren constant de situatie van Victor en de andere geblesseerden. De operatie van Victor is achter de rug, maar de Spanjaard heeft altijd last van zijn knie als hij lang stil ligt, waardoor het moeilijk is om pijnvrij te spelen. We proberen hem zo snel mogelijk weer op het veld te hebben, want ook spelen kan helpen tegen de pijn."