'Liverpool werkt transferplannen uit: Bony voor Balotelli, Cech voor Mignolet'
Reds richten zich op dubbelslag

'Liverpool werkt transferplannen uit: Bony voor Balotelli, Cech voor Mignolet'

22-12-2014 14:43
3

Liverpool is achter de schermen druk bezig met het zoeken naar mogelijke versterkingen. Als de eigenaren van de Engelse club budget beschikbaar stellen, kunnen The Reds snel handelen.

Liverpool hoopt miskoop Fabio Borini nog voor een slordige twaalf miljoen te kunnen verkopen. Met dat geld richt de ploeg van trainer Brendan Rodgers de blik vooral op Wilfried Bony, schrijft boulevardkrant The Daily Mail. De oud-speler van Vitesse maakt sinds zijn komst al indruk bij Swansea City. Op Anfield Road moet hij de falende Mario Balotelli vervangen.

Liverpool hoopt dat Internazionale zijn interesse in Borini doorzet, zodat dat geld opnieuw geïnvesteerd kan worden. Ook Sunderland wil Borini er graag bij hebben. Voor Bony is twaalf miljoen echter niet genoeg. Swansea verlangt minimaal 25 miljoen euro voor de beresterke spits. Divock Origi van OSC Lille werd al vastgelegd door Liverpool, maar komt komende zomer pas. Mogelijk probeert Liverpool de Belg in januari al naar Anfield te halen.

Ook de positie van Simon Mignolet blijft onzeker. De Belgische sluitpost maakt dit seizoen een onzekere indruk. Petr Cech (Chelsea) en Jack Butland (Stoke City) zijn de voornaamste kandidaten om hem te vervangen.