Club-speler kan lachen met zijn goal: Die jongen gaf me gewoon de bal
Makkelijkste goal uit carrière van Club-revelatie

Club-speler kan lachen met zijn goal: "Die jongen gaf me gewoon de bal"

21-12-2014 21:18

Ruud Vormer heeft nu echt wel zijn draai gevonden: de vlot infiltrerende nederlaag pikte opnieuw zijn goaltje mee. Zelf hoefde hij er wel niet te veel aan te doen: de goal is voor 80% van Kara Mbodji, en dat erkent de Nederlander zelf ook.

Vormer wist echt niet wat hem allemaal overkwam toen hij bij de 1-1 stand plots de bal in de voeten kreeg. Hij dacht snel en deponeerde de bal perfect in de verste hoek, geen schijn van kans voor doelman Laszlo Koteles. Het doelpunt, daar had ik veel geluk. Die jongen gaf me gewoon de bal, hé. Ja, dan schoot ik hem maar binnen.", knipoogde hij richting Sporting Telenet.

Vormer was buiten zijn goal ook nog opvallend in twee andere fases. Nog voor de rust had hij al een vermeende penaltyfout uitgelokt en kon volgens de Genkenaars een rode kaart hebben gekregen: "Volgens mij was het alleszins een strafschop. Anders had ik wel gewoon op mijn benen blijven staan. En die fout? Ik weet het eigenlijk niet goed. Al moet ik wel toegeven dat ik die jongen raak.", klonk het eerlijk.