Μaes hekelt reactie van publiek: Deze jongens verdienen dat niet
Maes niet tevreden met fluitconcert

Μaes hekelt reactie van publiek: "Deze jongens verdienen dat niet"

23-11-2014 08:41

Lokeren kon niet profiteren van het verlies van Anderlecht en beet zijn tanden stuk op een stug Westerlo. Het speelde in eigen huis met 0-0 gelijk tegen de Kemphanen, wat op gefluit werd ontvangen van het Lokerse publiek.

Peter Maes was duidelijk niet tevreden. "Ik stelde een gebrek aan frisheid en collectiviteit vast bij mijn ploeg. We vonden geen antwoord op de laag verdedigende tegenstander, die ook mandekking toepaste. Ook individueel kregen we Westerlo niet uit verband", zegt Maes aan Sporza.

"We waren niet doeltreffend en konden ook geen versnelling hoger schakelen wanneer het moest. Als dan ook de invallers geen extra pigment kunnen toevoegen."

Gefluit

"Niemand stak erbovenuit. De ploeg deed zijn best, daarom ben ik ook niet tevreden met de reactie van het publiek. Deze jongens verdienen dat niet", was Maes duidelijk.

Door het gelijkspel blijft Lokeren steken op een vierde plek in het klassement; het telt 27 punten na 16 wedstrijden. Westerlo zakt door de winst van Charleroi terug naar de negende plek in het klassement.