Kritische Swansea-fan krijgt wind van voren van trainersvrouw: Word zelf manager!
Monk kan er de humor wel van inzien

Kritische Swansea-fan krijgt wind van voren van trainersvrouw: "Word zelf manager!"

01-11-2014 11:48

Een fan van Swansea City was zo teleurgesteld over de bekernederlaag van zijn club tegen Liverpool dat hij besloot een kritische brief af te leveren bij het huis van trainer Gary Monk. Dat had hij beter niet kunnen doen.

Toen de fan de brief bezorgde bij huize Monk, deed de verloofde van de coach open. Lexy Blackwell was op z'n zachtst gezegd 'not amused'. De vrouw vroeg zich af waar de supporter het lef vandaan haalde om haar geliefde zo te beledigen. Monk zelf zag de humor er wel van in en verkondigde blij te zijn dat Swansea onder zijn leiding met de huidige zesde plaats in de Premier League zo goed presteert.

De oefenmeester had nog wel een advies voor andere critici. "Je moet geen ruzie met haar zoeken”, vertelde hij. "Stuur brieven in het vervolg naar de club." Op Twitter bleek Blackwell vervolgens nog niet uitgeraasd. "Iemand had het lef om een klaagzang over Garry persoonlijk langs te brengen. Over alles wat hij verkeerd zou doen. Als je hem iets wil zeggen, ga dan naar de club, niet naar het huis van mijn kinderen."