Robben stelt Van Gaal teleur: Dat is geen optie en dat weet hij

Robben stelt Van Gaal teleur: "Dat is geen optie en dat weet hij"

13-07-2014 13:14
4

Louis van Gaal moet deze week definitief afscheid nemen van Arjen Robben. De trainer zou de aanvaller dolgraag meenemen naar Manchester United, maar dat zal niet gebeuren.

Robben was dit WK de grote uitblinker bij het Nederlands elftal en geldt als één van de beste spelers ter wereld. De rechtsbuiten heeft een uitstekende band met Van Gaal en de bondscoach liet de dribbelaar na de 3-0 overwinning weten dat hij altijd welkom zou zijn bij Manchester United. Robben is echter zeer gelukkig bij Bayern München en ziet een vertrek niet zitten.

"Je kan altijd nog naar Manchester, hè", sprak Van Gaal. Robben kon er wel om lachen. Ja, dat zei hij, hè. Dat is geen optie en dat weet hij. Maar het is om fijn om te weten dat er altijd nog een plekje voor mij is", besloot de dertigjarige linkspoot, die nog niet denkt aan het einde van zijn interlandcarrière. Mogelijk is hij er op het WK 2018 in Rusland niet meer bij. "Maar ik wil over twee jaar sowieso nog meedoen aan het toernooi. Ik ben zo trots op dit shirt. En ik lijk steeds beter te worden, hoe ouder ik word."