“Club Brugge doet het min of meer goed met deze score tegen Fiorentina”

“Club Brugge doet het min of meer goed met deze score tegen Fiorentina”

4 mei - 11:46

Philippe Albert deelde zijn analyse over de halve finale van de Conference League tussen Club Brugge en Fiorentina, waarbij hij een "gemengd gevoel" uitte, ondanks dat hij erkent dat "het 60-40 in het voordeel van Brugge" is. 

Over het algemeen was Albert tevreden over de prestatie van Club Brugge, hoewel hij opmerkte dat de score slechter had kunnen zijn. "Het is een gemengd gevoel. Fiorentina was nog steeds erg actief in de aanval, met meer dan 20 doelpogingen, dus ik denk dat de score logisch is”, erkent Albert in RTBF.

“Club Brugge doet het min of meer goed met dit resultaat, wat betekent dat ze mogen blijven dromen”, klinkt het verder. Hij benadrukte de prestaties van spelers zoals aanvoerder Vanaken en de jonge Jackers, die beide een belangrijke rol speelden in de wedstrijd. Ondanks de druk en het verlies van Onyedika, gelooft Albert dat Brugge nog steeds hoop mag koesteren.

"Het is een halve finale, dus ze moeten positief blijven. Twee doelpunten weg van huis is niet iets wat je iedereen kunt geven, vooral omdat dit Fiorentina-team gisteren een behoorlijke indruk op me maakte in vergelijking met de kwartfinale tegen Pilzen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.