Onverwachte wending bij Anderlecht: Performance Director exit na twee weken

Onverwachte wending bij Anderlecht: Performance Director exit na twee weken

4 mei - 11:16
8

Een onverwachte ontwikkeling heeft plaatsgevonden bij RSC Anderlecht. Dat schrijft HLN. De recent aangestelde Performance Director, Dave Cosgrave, heeft de club alweer verlaten na slechts twee weken in functie. Officieel wordt aangegeven dat hij wegens privéredenen teruggevlogen is naar de Verenigde Staten. 

Echter, binnen de club heerste ook onenigheid over zijn manier van werken, wat de kans op een terugkeer naar de club zeer klein maakt. Dat gelooft HLN. Het vertrek van Cosgrave komt slechts enkele weken na zijn officiële aanstelling bij Anderlecht. 

Hoewel hij op papier belast was met de leiding van de medische en fysieke tak van de club, ontstonden er, volgens de krant, al snel interne strubbelingen. Verschillende leden van het medische departement uitten hun onvrede over zijn werkwijze, waardoor de uitvoering van zijn taken minder duidelijk werd dan verwacht.

De timing van Cosgrave's komst, te midden van de play-offs en de titelstrijd, wordt volgens de krant ook als vreemd ervaren. Zijn passage bij Anderlecht lijkt nu dus slechts van korte duur te zijn geweest, met een vertrek na slechts twee weken dienst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.