Anderlecht panikeert niet over blessuregevallen: “Vooral blij voor Coosemans”

Anderlecht panikeert niet over blessuregevallen: “Vooral blij voor Coosemans”

25 april - 10:25
14

RSC Anderlecht won met 3-0 van Cercle Brugge, maar zag ook Anders Dreyer en Kasper Shmeichel uitvallen. Volgens journalist Bert Sterckx is er echter geen paniek bij Brian Riemer en consorten.

Het ziet er naar uit dat de blessures niet zwaar zullen zijn. "En belangrijk: na de wedstrijd was er ook weinig tot geen paniek rond de blessures van hun twee uitgevallen sleutelspelers Dreyer en Schmeichel. Op de persconferentie leek Riemer aan te geven dat het niet al te ernstig was en ze eerder uit voorzorg naar de kant werden gehaald. En als je de manier zag hoe die twee op de bank zaten tijdens het slot, leek dat de these toch te bevestigen."

Doelman Colin Coosemans mocht eindelijk zijn debuut maken bij RSC Anderlecht en trok de aandacht naar zich toe. "Iedereen was eigenlijk vooral blij voor Colin Coosemans. Dat zag je ook bij Riemer, die zijn tweede doelman op de persconferentie prees om zijn eeuwige glimlach op training. Om nog maar eens te zeggen: redenen tot paniek waren er niet in de Anderlecht-hoofden”, citeert Sporza Sterckx.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.