Mbokani (35) blinkt meteen uit: Ik ga hier veel plezier hebben

Mbokani (35) blinkt meteen uit: "Ik ga hier veel plezier hebben"

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 11:30do 16-09-2021 om 11:30

Dieumerci Mbokani (35) heeft zijn start in Koeweit niet gemist. Hij scoorde meteen de winning goal in zijn eerste wedstrijd bij Kuwait SC. Mbokani heeft duidelijk nog ambitie en gaat voor dertig doelpunten. 

"Het niveau is lager dan in België, maar het is niet zo makkelijk als velen denken", benadrukt Mbokani bij La Province"Ik heb het voordeel dat ik met John Obi Mikel speel, de legende van Chelsea. Ik ga hier veel plezier hebben. Ik ben ervan overtuigd dat ik op het einde van dit seizoen dicht bij dertig goals ga zitten."

Mbokani denkt wel nog altijd aan een terugkeer naar België. "Het is mijn tweede thuisland en ik heb een huis dichtbij Neerpede (het trainingscentrum van Anderlecht, red). Ik voel me bekwaam om te spelen tot ik veertig ben. Of ik nog in Europa ga spelen? Het zal niet simpel zijn, maar ik sluit het niet uit. Ik voel de tol van de jaren nog niet."

Mbokani speelde in de afgelopen drie jaar bij Antwerp, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord over een contractverlenging. Bij SC Kuwait kreeg Mbokani uiteindelijk nog een contract voor twee jaar. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws