Live-discussie: Balikwisha start niet op Sclessin, nieuwkomer Yusuf wél in de elf

Live-discussie: Balikwisha start niet op Sclessin, nieuwkomer Yusuf wél in de elf

08-08-2021 12:19 Laatste update: 12:32
7

Standard Luik neemt het thuis op tegen Royal Antwerp FC. De Rouches zijn nog ongeslagen, terwijl The Great Old zoekt naar de eerste punten in de competitie.

Standard speelde op de openingsspeeldag 1-1 gelijk tegen KRC Genk en vervolgens ging het met 1-2 winnen op het veld van Zulte Waregem. Deugddoende resultaten, aangezien de Luikenaars toch met de nodige twijfels aan het seizoen begonnen waren. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Mbaye Leye beroep doet op de jongens die het de voorbije weken uitstekend deden.

Antwerp kent een desastreus begin in de Jupiler Pro League met een nul op zes. Eerst werd er met 3-2 verloren van KV Mechelen en vervolgens was KV Kortrijk met 0-1 te sterk. Brian Priske heeft er de laatste dagen echter enkele flinke versterking bijgekregen. Alhassan Yusuf maakt meteen zijn opwachting in de basis, net als Viktor Fischer, die er tegen KVK al bij was. Johannes Eggestein zit op de bank, Sam Vines nog niet. Michel-Ange Balikwisha maakt zijn veelbesproken terugkeer naar Sclessin eveneens vanop de invallersbank.