Kantoor De Koster en Devroe verdedigt zich: ‘Eenzijdige en foutieve berichtgeving’

Kantoor De Koster en Devroe verdedigt zich: ‘Eenzijdige en foutieve berichtgeving’

03-09-2020 09:12
3

Het makelaarskantoor van Patrick De Koster en Luc Devroe, J&S International, heeft tegenover persagentschap Belga gereageerd op de commotie met KV Oostende. Het kantoor spreekt over ‘eenzijdige en foutieve berichtgeving’.

Het makelaarskantoor gaat niet akkoord met KV Oostende. ‘J&S vraagt niets anders dan de correcte uitvoering van contractuele engagementen en heeft zich terzake niets te verwijten. Zij is herhaaldelijk ingegaan op de verzoeken van de bestuursleden van KVO om betalingsfaciliteiten toe te kennen en heeft de club aldus geholpen om overeind te blijven. Drie voormalige clubeigenaars en hun aangestelden hebben de schuld van KVO t.a.v. J&S meermaals erkend en zelfs gedeeltelijk afbetaald.’

‘Nu door het slijk gehaald worden op dergelijke arbitraire en niet-gefundeerde wijze door een private equity fonds dat vandaag betwist wat ze twee maanden geleden nog bekrachtigd hebben in de due diligence bij de overname van de club, getuigt van een cynisme en een intellectuele oneerlijkheid die schijnbaar grenzeloos is’, kliknt het. Het volledige statement valt te lezen in Het Nieuwsblad.