Zorgen voor Anderlecht: 'Geen enkele club heeft zich gemeld voor Trebel'

Zorgen voor Anderlecht: 'Geen enkele club heeft zich gemeld voor Trebel'

25-07-2020 07:15
24

Adrien Trebel (29) mag vertrekken bij RSC Anderlecht, maar er is één probleem: nog geen enkele club meldde zich in het Lotto Park voor de Fransman. Bovendien hekelen de Brusselaars de houding van Trebel, die zelf niet gehaast is om te vertrekken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Ondanks het feit dat Anderlecht al een hele poos niet meer op Trebel rekent, lijkt de middenvelder zich niet druk te maken. Verwonderlijk is dat niet als je weet dat de Fransman ruim drie miljoen euro per jaar verdiend bij paars-wit. Makelaar Mogi Bayat speurt mee naar een oplossing, maar van interesse is er geen sprake.

Trebel werd gelinkt aan Nantes FC, maar ook aan Al-Ahly. Toch ontkent Anderlecht de belangstelling met klem. "Was de belangstelling maar waar. Konden we tenminste tot een oplossing komen", klinkt het op Neerpede. Bij Anderlecht staat Trebel nog tot medio 2023 onder contract, bovendien is geen enkele club geneigd zijn salaris over te nemen.

Aangezien Trebel zelf niet happig is om te vertrekken, wordt hij door mensen binnen de club Anderlecht wel eens een 'geldspeler' genoemd. Al vindt de entourage van de Fransman dat overdreven. "Want Adrien denkt niet alleen aan zijn bankrekening. Zijn ambitie is de subtop van een grote competitie. Liever dat dan de woestijn."