Hazard? Ik denk dat hij voor het EK nog zal spelen bij Real Madrid

"Hazard? Ik denk dat hij voor het EK nog zal spelen bij Real Madrid"

03-03-2020 21:00

Voor Eden Hazard is het voorlopig een rampseizoen. Hij kan de verwachtingen bij Real Madrid door heel wat blessureleed niet inlossen. Bondscoach Roberto Martinez maakt zich naar eigen zeggen geen zorgen om zijn sterspeler.

"We zullen de komende maanden wat geluk moeten hebben met blessures, zoals die van Hazard", geeft Martinez aan bij Sporza. "Ik heb hem gezien voor zijn operatie en hij was positief zoals altijd. Ik denk dat zijn herstel goed zal verlopen en hij nog voor het EK voor Real zal kunnen spelen. Ik kan me ook geen toernooi zonder Eden voorstellen."

Andere basispionnen hebben geen vaste stek meer bij hun club, zoals Jan Vertonghen bij Tottenham. "De opstelling zal niet veranderen door wat er nu gebeurt, er zit een lang proces achter, een cyclus van twee jaar", stelt Martinez kordaat.

Na het EK loopt het contract van Martinez af, maar daarover laat hij weinig los. "Ik ben zeker dat we snel zullen weten of ik dan nog coach van België zal zijn. Zodra er nieuws is, doen we een mededeling", houdt hij de boot nog af.