Genk ontsnapt tegen Antwerp aan nederlaag, Berge maakt late gelijkmaker

30-10-2019 22:26
51

KRC Genk heeft woensdag een punt gepakt tegen Royal Antwerp FC. De landskampioen kwam op een dubbele achterstand, maar in de blessuretijd kwam de 2-2 op het bord.

Mazzu-time bestaat nog. Genk kwam tegen Antwerp pas in de 96e minuut langszij. Na een fraaie solo zette Berge de gelijkmaker op het bord. De aansluitingstreffer van Genk viel in de 68e minuut al uit de lucht. Samatta bracht een zwalpende thuisploeg terug in de match.

Genk liep tegen Antwerp lang achter de feiten aan. Na 8 minuten kwam Antwerp al op voorsprong in de Luminus Arena. Lamkel Zé opende de score. Na de rust flirtte de doelpuntenmaker met een tweede gele kaart, maar na handsspel mocht hij blijven staan. Bij Genk begreep men daar niks van.

Rodrigues verdubbelde na de pauze de score. Hij had evenwel minder geluk dan Lamkel Zé en haalde het einde van de match niet. Na 82 minuten eindigde zijn match met een tweede gele kaart.