Zidane neemt Hazard in bescherming: We lieten het op collectief vlak afweten

Zidane neemt Hazard in bescherming: "We lieten het op collectief vlak afweten"

27-07-2019 16:49
1

Real Madrid heeft afgelopen nacht een smadelijke nederlaag geleden. De troepen van Zinedine Zidane verloren een oefenderby tegen Atlético Madrid met 7-3. 

De coach van de Koninklijke moest na de wedstrijd toegeven dat het niet goed draait. "We begonnen dramatisch aan de match en dat kan niet tegen een sterke tegenstander. We misten alles, en dan vooral intensiteit. Terwijl dat net cruciaal is op dit niveau", vertelde Zidane volgens het Spaanse AS.

"Atlético was echt op elk vlak beter en we hebben dat nooit kunnen omkeren. Het is wat het is op dit moment. Het doet pijn, maar ik maak me geen zorgen. Dit was gelukkig een vriendschappelijke wedstrijd, een voorbereiding op het echte werk.We blijven gemotiveerd en hongerig en ik weet zeker dat het snel beter zal worden." 

Zidane kreeg ook vragen over de matige prestatie van toptransfer Eden Hazard, maar hij nam zijn poulain in bescherming. "Iedereen was slecht vandaag, niet enkel Hazard. Het gaat niet om hem, en ook niet om andere individuele spelers. We lieten het op collectief vlak afweten."