KRC Genk spreekt fans aan na Pozuelo-soap: We schrijven clubgeschiedenis

KRC Genk spreekt fans aan na Pozuelo-soap: "We schrijven clubgeschiedenis"

01-03-2019 10:15
12

KRC Genk zit momenteel in het oog van de storm. De transfer van Alejandro Pozuelo heeft tot heel wat onzekerheid geleid in Limburg, de fans zijn furieus. Daarom komt Genk nu zelf met een statement.

Beste supporters, er gebeurt heel wat langs de zijlijn, zoals de transfer van Pozuelo", staat te lezen op de officiële website. "Weet dat we voor een oplossing zorgen en jullie hiervan op de hoogte houden. Steeds met maar één belang voor ogen, dat van de club van ons allemaal, KRC Genk."

De fans mogen al het goede van dit seizoen niet vergeten. "We staan acht (!) punten los aan kop van de Jupiler Pro League met nog maar drie speeldagen te gaan in de reguliere competitie. We hebben een positief doelsaldo van 31, wonnen zeventien keer, speelden zeven keer gelijk en verloren nog maar drie wedstrijden. Wat een seizoen, het beste dat we al op de mat brachten in dertig jaar clubgeschiedenis.  Supporters we beleven hoogdagen!"

Nu moeten alle neuzen terug in dezelfde richting. "Gedaan dus met afleiding, geen tijd meer voor soaps. Straks komen er elf spelers de mat op die stuk voor stuk hun shirt kletsnat zullen maken voor KRC Genk. Spelers die rekenen op de steun van ons allemaal. Iedereen achter de hele ploeg dus, supporters! Play-Off 1 komt eraan en wij doen mee voor de prijzen! Nu is het tijd om te vege(n) en om te tonen dat we samen Genk zijn. Nu is het moment om clubgeschiedenis te schrijven."