Bestuur van Club Brugge onder vuur: "Geen enkele bijdrage gebracht"

10 april om 11:45

Club Brugge heeft door het gelijkspel tussen Anderlecht en AA Gent nog kansen op de landstitel, maar dan moet het snel beter gaan spelen. In de winter was het de bedoeling om Michel Preud'homme meer opties te geven, maar dat viel tegen.

François Colin van De Witte Duivel windt er geen doekjes om. De laatste transferperiode van Club Brugge was helemaal geen succes, en dat kan Club zuur opbreken. "Dit Club zal de handen vol hebben om de tweede plaats te behouden. Dat heeft te maken met het feit dat de wintertransfers geen enkele bijdrage gebracht hebben en toont vooral de oneerlijkheid aan van de play-off-format. Wie de pech heeft op het verkeerde moment met blessures te kampen, mag het vergeten", aldus Colin.

De vier wintertransfers van Club Brugge waren Helibelton Palacios, Carlos Strandberg, Dorin Rotariu en Lex Immers. Strandberg werd meteen uitgeleend aan Westerlo en kon dus niets laten zien bij Club, de andere drie bleven maar kunnen nog geen indruk nalaten. Van een direct inzetbare meerwaarde is er zeker geen sprake, al komt Immers er voorlopig veruit het best uit.