Odoi over transfer: "Had andere opties, maar wilde graag naar Engeland"

14 juli 2016 om 19:46

Denis Odoi verlaat Sporting Lokeren en verhuist naar de Engelse tweede klasse. De vleugelverdediger tekende een contract voor drie seizoenen bij de Londense club Fulham. In een interview met het televisiekanaal van Fulham reageert Odoi opgetogen met zijn transfer.

De overstap van Odoi liep wat vertraging op. De verdediger tekende zijn contract al enkele dagen geleden, maar beide clubs konden pas donderdag een overeenkomst bereiken. "Ik had de groep graag vervoegd in Ierland, waar Fulham op oefenstage is, maar door het oponthoud zal dat niet lukken", aldus Odoi. 

De éénmalige Rode Duivel trekt voor het eerst over de landsgrenzen en kijkt uit naar het avontuur. "Ik had ook enkele andere opties, maar Fulham had mijn voorkeur. Als kind keek ik al naar Match Of The Day. Fulham speelt dan wel in de tweede klasse, maar ik wilde gewoon heel graag in Engeland komen spelen."

Odoi heeft bij gewezen Fulham-speler Moussa Dembélé geïnformeerd naar zijn nieuwe club en die had blijkbaar enkel positieve dingen te zeggen. "Ik sprak met Moussa en hij had alleen maar goede dingen te zeggen over Fulham. Hij zei dat het een heel professionele en warme club was, met geweldige supporters."