Sint-Truidense revelatie denkt aan toekomst: Waarom twijfelen ze?

Sint-Truidense revelatie denkt aan toekomst: "Waarom twijfelen ze?"

01-11-2015 23:16
1

William Dutoit is een van de revelaties van dit seizoen in de Jupiler Pro League. De 27-jarige doelman hield zijn ploeg Sint-Truiden al meermaals recht. Toch heeft de Fransman contractproblemen.

Bij STVV heeft Dutoit nog een contract tot het einde van het seizoen. STVV kan de optie in zijn contract lichten, waardoor de doelman nog een jaar langer onder contract staat. Er wordt onderhandeld om het contract open te breken, maar de onderhandelingen slepen langer aan dan verwacht. "Ik heb aangegeven dat ik wil blijven. Maar als het hier niets wordt en ik een kans krijg om het hogerop te proberen, dan ga ik die natuurlijk grijpen. Voorlopig kan ik alleen maar wachten. Morgen overleg ik opnieuw met STVV. Ik weet niet wat ik moet verwachten. Want de onderhandelingen waren al moeilijk. Ik vrees dat mijn match tegen Standard ze alleen nog moeilijker zullen maken", zei Dutoit.

De afgelopen tijd was het juist Standard Luik dat interesse toonde in de doelman. Ex-STVV-trainer Yannick Ferrera wil Dutoit maar wat graag naar Standard halen.