ghisolfi wil Issa Kaboré ex-KV Mechelen naar AS Roma halen

'Ghisolfi wilde Kaboré naar OGC Nice halen en probeert het nu opnieuw bij AS Roma'

10 juli om 14:37

Issa Kaboré is nog steeds eigendom van Manchester City. Daar lijkt hij echter niet meteen in de plannen van Pep Guardiola voor te komen, waardoor de ex-KV Mechelen-speler andere oorden zou mogen opzoeken. Sportief directeur bij AS Roma, Florent Ghisolfi, is grote fan van de rechtsachter.

Ghisolfi probeerde volgens La Gazetta dello Sport Kaboré al in het verleden naar OGC Nice te halen. Hij werd echter uitgeleend aan Olympique Marseille en Luton Town FC. Nu zou hij volgende de Italiaanse krant een nieuwe poging willen wagen, deze keer om hem naar AS Roma te halen. 

Kaboré ligt nog onder contract tot medio 2025 bij Manchester City, waardoor hij nu zou mogen vertrekken voor een 'bescheiden' transfersom. Naar verluidt ligt zijn marktwaarde rond de 10 miljoen euro, al zouden de Italianen hopen op een bedrag om en bij de 8 miljoen. 

Kaboré werd in 2020 weggeplukt voor 4,5 miljoen euro bij KV Mechelen. Na passages in de Ligue 1 en de Premier League, zou hij nu misschien zijn kans kunnen wagen in de Serie A

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.