Cyriel Dessers Rangers FC kan naar Cagliari

Tuttomercatoweb: 'Cagliari denkt aan Dessers, Rangers maakt prijskaartje bekend'

10 juli om 14:20

De kans dat Cyriel Dessers volgend seizoen nog onder Philippe Clement speelt, lijkt kleiner en kleiner te worden. De Belgische Nigeriaan mag vertrekken bij Rangers FC, voor de juiste prijs weliswaar. Nadat eerder PAOK interesse toonde, springt nu ook Cagliari in de dans voor de spits, zo meldt Tuttomercatoweb.

Volgens de bron schat Rangers de marktwaarde van Dessers op zo'n 5 miljoen euro. Op zich geen al te hoog bedrag voor de Nigeriaanse international, die het afgelopen seizoen toch 22 keer de netten deed trillen. 

Dessers zelf zou niet weigerachtig staan voor de volgende stap in z'n carrière. Hoewel de onderhandelingen met PAOK al aan de gang leken te zijn, zou het zomaar kunnen dat we Dessers volgend seizoen opnieuw in de Serie A aan het werk zien. 

Eerder was de 29-jarige spits al actief bij US Cremonese. Hij speelde in totaal 26 officiële duels voor de Italianen, waarin hij 6 keer kon scoren en 2 assists kon afleveren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.