United wilde Hancko, maar vond de Feyenoorder te duur

'Manchester United wilde Feyenoorder Hancko halen, target bleek echter te prijzig'

9 juli om 11:20

Volgens The Athletic heeft Manchester United overwogen om David Hancko te halen. De Feyenoorder zou echter te duur geweest zijn voor de Engelse club.

United wil deze zomer twee verdedigers aan de selectie toevoegen. Daarvoor zijn op dit moment Jarrad Branthwaite en Matthijs de Ligt de belangrijkste kandidaten. In een eerder stadium werd dus ook gekeken naar een mogelijke transfer van Hancko. De verdediger was gewild bij de club vanwege het feit dat hij als centrumverdediger en als back kan spelen. Hancko bleek echter te duur voor iemand waarvan niet zeker is dat hij alles gaat spelen.

De club van Ten Hag besloot uiteindelijk dus niet aan te kloppen voor Hancko, waardoor andere clubs wellicht meer kans maken. Zoals Atlético Madrid. De Spaanse topploeg zou al weken in onderhandeling zijn om Hancko van Feyenoord over te kunnen nemen. De zaakwaarnemer van de Slowaak gaf ook al aan dat Atlético op dit moment de enige club is, voor wie Hancko een transfer overweegt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.