‘Club Brugge onderhandelt over Nilsson met Union SG'

Update: 'Club Brugge en Union hebben een akkoord bereikt over Nilsson'

10 juli om 16:23
Laatste update: 10 juli om 16:23

Club Brugge en Union SG onderhandelen verder over de transfer van Gustaf Nilsson. Blauw-Zwart wil de spits van Union graag overnemen. Nilsson heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Club Brugge, weet Het Nieuwsblad.

Eerder al legde Club Brugge een bod neer bij Union van 4,5 miljoen euro voor de 27-jarige Nilsson. Het bod werd geweigerd door de vice-kampioen. Union ziet Nilsson liever niet vertrekken en wil graag 7 à 8 miljoen euro voor de spits.

Club Brugge en Union zijn er nog niet uit, maar blijven onderhandelen over een eventuele overeenkomst. Nilsson is ondertussen gewoon meegegaan met Union op zomerstage. Afgelopen wintermercato was Nilsson nog dichtbij een transfer naar KAA Gent.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws gaan de onderhandelingen de goede richting uit. Club Brugge en Union gaan afkloppen tussen zes en zeven miljoen euro.

Update: Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat beide clubs nu toch een akkoord hebben gevonden. Club Brugge betaalt zo'n 6,1 miljoen euro voor de spits. Dat bedrag kan door bonussen in de toekomst nog oplopen tot zeven miljoen euro. Ook wist Union nog een percentage op de doorverkoop te bedingen. Enkel de medische testen staan een transfer nu nog in de weg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.