'Union SG speurt in Egypte naar doublure voor doelman Moris'

8 juli om 18:31


Union SG heeft afscheid genomen van Mohamed Amoura, waardoor de transferperiode helemaal op gang kan komen voor de Brusselaars. De vice-kampioen zoekt nog naar meerdere versterkingen en heeft met Hamza Alaa nog een extra pion in het vizier.

De club trok met Vic Chambaere (KRC Genk) al een extra doelman aan, al lijkt hij niet meteen te moeten hopen op veel speelminuten. In Egyptische media klinkt het namelijk dat doelman Alaa ook op het verlanglijstje staat van Union.

De Brusselse club zoekt nog naar een doublure/concurrent voor Anthony Moris nadat Heinz Linder afscheid heeft genomen van de club. Dat moet Alaa worden, die derde doelman is bij topclub El Ahly, maar wel de nummer één is bij de Egyptische U23.

Union moet echter snel toeslaan, want ook clubs uit Spanje en Duitsland hebben het vizier gericht op Alaa, die binnenkort met zijn land nog actief zal zijn op de Olympische Spelen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.